Eмблематичният Брайън Адамс се завръща с чисто нов студиен албум. Новият проект на легендарния рок музикант е озаглавен Get Up и включва общо 13 композиции, от които 9 нови парчета, плюс 4 акустични версии на част от песните. Изданието е продуцирано от Джеф Лин от Electric Light Orchestra, работил през кариерата си заедно с величия като The Beatles, Пол Макартни, Ранди Нюман, Том Пети и още много други. Get Up е записан съвместно и с дългоодишния творчески партньор на Брайън - Джим Валанс, който е отговорен за много от класическите хитове на канадския певец, сред които Heaven, Summer of '69, Run To You и други.

Албумът представлява солидна колекция от изящно композирани рок парчета, които варират от бързо и яростно темпо (Brand New Day, You Belong To Me и Thunderbolt), до нежни и лирични парчета (Don’t Even Try и We Did It All). В допълнение място намират и алтернативните акустични записи, които допълнително подчертават уникалния глас на големия музикант.

Get Up е продукт, от който Брайън се чувства напълно горд и по негово мнение стои достойно редом до всички класически издания от по-ранните му години. Рок легендата споделя: ”Албумът носи голямо чувство за безгрижност и в много отношения е изданието, което ми се искаше да имах възможността да запиша преди 25 години.”.


Изданието се предлага и в делукс версия, която се отличава с луксозна опаковка и включва ексклузивно интервю с Брайън и негови подбрани фотографии. Допълнително Get Up се издава и на плоча за всички фенове и колекционери на винили.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.