Евтини самолетни билети

След 6 сингъла номер едно, 5 албума номер едно във Великобритания и 25 години заедно, емблематичната група Boyzone ще издаде последния за кариерата си албум “Thank You & Goodnight” на 16 ноември. Освен това бандата обяви и детайлите по предстоящото си последно турне във Великобритания и Ирландия, което ще започне през януари.

Цитати от Ronan, Keith, Mikey и Shane:

„Когато започнахме като петима младежи от северен Дъблин, нетърпеливи да се изправим пред света, никога не сме си представяли, че все още ще имаме армия от фенове 25 години по-късно. Ако гледате първото ни известно телевизионно участие в предаването “The Late Late Show” сигурно и вие ще бъдете изненадани.”


„Но това, което последва беше сбъдване на мечти. Свирихме на стадиони и арени в целия свят, издадохме 6 албума и почти 2 дузини хитове. Трудно е да се опише с думи подкрепата, която получаваме от феновете си през цялото това време. Без тази подкрепа, не бихме могли да постигнем това, което имаме, за което сме безкрайно благодарни.”

„Имахме и някои трудности, разбира се. Загубата на Stephen остави белези, които групата ще носи завинаги. Получихме много подкрепящи писма от феновете, които ни помогнаха да преминем през тези мрачни времена. Stephen ни беше брат и винаги ще бъде в сърцето на Boyzone.”

„25 години е много дълъг период. Вече не сме момчета, и смятаме, че е време да сложим края на Boyzone.”

„Този ноември ще издадем последния си албум “Thank You & Goodnight”. Записали сме 12 чисто нови парчета, и се надяваме, че ще се забавлявате докато ги слушате, така както ние се забавлявахме докато ги правехме.”

„Много се вълнуваме да споделим един много специален почит към Stephen във формата на нова песен с името “I Can Dream”. Попаднахме на демо, което той е записал за соловия си албум през 2002 г. и имахме възможността да преработим песента и да добавим нашата част към неговите вокали. Беше невероятно изживяване да чуем отново гласовете си заедно. Това е възможно най-близкото изживяване до това да бъдем петимата в една стая, записвайки музика.”

„Нетърпеливи сме да ви поканим, за да отбележим заедно 25 години Boyzone и нашето пътешествие заедно. Ще се радваме да се забавлявате заедно с нас за последен път на прощалното ни турне във Великобритания и Ирландия.”

„Знаем, че тази любов е вечна. Само това има значение.”

В “Thank You & Goodnight” Boyzone си сътрудничат с някои много специални текстописци като Ed Sheeran (“Because”) и Gary Barlow (“Love”). Продуценти на албума са Toby Scott от Xenomania, John Shanks (Take That, Westlife), младите шведски майстори на хитове Goldfingers и Steve Soloman (James Arthur, Jason Mraz).

Албумът може да се поръча предварително, като с всяка поръчка феновете ще получат веднага песента “I Can Dream”. Хората, които поръчат албума предварително от официалния уебсайт на групата www.boyzonenetwork.com ще получат ранен достъп до билети за прощалното турне, преди да започне официалната им продажба на 22 юни.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.