Евтини самолетни билети

В очакване на последния албум на Boyzone “Thank You & Goodnight”, който излиза на 16 ноември, групата ни споделят водещия сингъл “Because”. Съавтори на песента са Ед Шийран, Amy Wadge, John Shanks и Ронан Кийтинг. Ед е дългогодишен приятел на Ронан и е пял на сватбата му през 2015.

Продуцирана от John Shanks (Take That, Westlife), “Because” е прочувствена и драматична песен, която представя Boyzone в най-добрата им светлина. Заразителният припев я превръща в перфектната песен за добро настроение през лятото.


Режисираното от Mike Baldwin (The Vamps, Olly Murs) официално видео към сингъла подчертава ведрата му атмосфера. То комбинира сцени от изпълнения на четиримата от бандата, докато пеят песента на караоке, с такива, в които празничното усещане е подчертано с клипове на фенове на Boyzone от цял свят, които пеят хващащата мелодия.

И двете песни, “Because” и “I Can Dream”, която е трогателен трибют към Стивън Гейтли, са налични за незабавно сваляне за феновете. В последния за групата запис, освен Ед Шийран, Boyzone си партнират с още един специален гост в лицето на Гари Барлоу за песента “Love”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.