Легендарните рок музиканти от Bon Jovi представиха своя дългоочакван нов албум - "This House Is Not For Sale". Албумът е 14-ият студиен проект в дискографията на бандата и вторият след напускането на китариста Ричи Самбора, който беше заместен от Фил Х. Новият проект промотира и басиста Хю Макдоналд като официален член на Bon Jovi, независимо, че музикантът свири с групата от 1994 г.

Обединяващата идея на песните в албума е идеята за цялост, трайно наследство и силната връзка между музикантите, а обложката представлява изумително черно-бяло изображение на голяма историческа къща с дълбоки корени – дело на художника Jerry Uelsmann.

Фронтменът на групата Jon Bon Jovi вижда снимката преди години и внушителната постройка го вдъхновява. „Тази снимка разказва цялата ни история…“, с вълнение споделя изпълнителят. Черно-бялото изображение не спира да го преследва докато работи над заглавното парче от албума – „This House Is Not For Sale“.


Голяма част от парчетата бандата записва в студиото в Ню Йорк, където са направени и записите по дебютния албум от 1983 г. – „Avatar“. През последните години музикантите се сближават още повече в резултат на събития, които преживяват заедно и споделят, че с този албум имат какво да кажат, а не просто да се докажат.

Всички 12 парчета в „This House Is Not For Sale“ документират 3 много бурни за Jon Bon Jovi години, в които той се намира на кръстопът.

„Хората не са свикнали да ме виждат уязвим. За тях аз съм разказвач и герой, човек, който пее химни за величие“, разказва фронтменът.

Вторият сингъл от албума „Knockout“ е завръщане на Jon към истинското му аз. Това е песен за борбата за надежда.

„Labor Of Love“ е заглавието на третия сингъл от албума и е сближаване на музикантите с техните фенове. Запис на живо, зашеметяваща линия на китарата и ниският тембър на Jon създават усещане за интимност. Парчето е препратка и към личните отношения на изпълнителя, устояли на изпитанията на няколко десетилетия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.