Днес дебютира дългоочакваната пилотна песен към суперпродукцията на 2020 година „Смъртта може да почака“. Още с новината, че феноменалната Били Айлиш е автор и изпълнител на произведението, феновете по целия свят изгаряха от нетърпение да станат свидетели на уникалната колаборация между един от най-популярните и емблематични филмови франчайзи в света и почерка на съвремието в лицето на Били.

Песента носи заглавието на 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд „No Time To Die“ и е продуцирана от по-големия брат на Айлиш – Финиъс О’Конъл заедно със Стивън Липсън. Оркестралният аранжимент е дело на композитора на музиката на „Смъртта може да почака+ Ханс Цимер заедно с Мат Дънкли, а китарата в произведението е на Джони Мар.

Посланието и емоционалният заряд нареждат „No Time To Die“ достойно до предходните емблематични хитове, превърнали филмите от поредицата в наистина уникални продукции.


Песента ще бъде представена за първи път на живо от Били Айлиш и Финиъс О’Конъл на наградите БРИТ в Лондон на 18 февруари. Участие ще вземат Ханс Цимер и Джони Мар.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *