Списание Billboard обяви поп иконата Мадона за "Жена на годината" за 2016 г. Докато приемаше приза на церемония в Ню Йорк, певицата заяви, че за нея едно от най-големите предизвикателства е да бъде добра майка.

„Смятам, че най-голямото ми постижение е всяка вечер да изнасям концерт и да приключа турнето си. И да се справям с предизвикателството да бъда майка. За мен винаги е било сериозно предизвикателство да бъда майка и същевременно певица“, каза седемкратната носителка на Grammy пред репортери на червения килим в Ню Йорк.

58-годишната певица, която има четири деца, през март приключи световното си турне „Rebel Heart“, което включваше 82 концерта, докато същевременно водеше съдебна битка с бившия си съпруг Гай Ричи за попечителството над 16-годишния им син Роко.


По време на турнето Роко напусна Мадона, за да живее заедно с Ричи в Лондон. На съдебната битка бе сложен край през септември.

Ежегодните награди „Жени в музиката“ на сп. Billboard се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.