Евтини самолетни билети

Disney представя новия игрален филм “Цар Лъв”, режисиран от Джон Фавро, който отвежда ценни герои до големия екран по един съвсем нов начин. Новият филм, както и оригиналната версия от 1994 г., включва незабравима музика на носителя на Оскар и Grammy, световната супер звезда Елтън Джон и текстописеца, удостоен със същите престижни награди - Тим Райс, който написва прекрасна нова песен, “Never Too Late”, изпълнена от сър Елтън с участието на африкански хор, която ще звучи във финалните надписи на филма и в саундтрака към него.

Филмът “Цар Лъв” влиза величествено в кината на 19 юли. Саундтракът “The Lion King” излиза на CD в деня на премиерата на филма и включва нови записи на оригинални песни, написани от Елтън Джон и Тим Райс, инструментална музика от носителя на Оскар и Grammy, композитора Ханс Цимер, както и африкански вокални и хорови аранжименти на южно-африканския продуцент и композитор, носител на Grammy – Лебо М. (Rhythm of the Pride Lands). Номинираният за Оскар, носителят на Grammy изпълнител, автор на песни и продуцент Фарел Уилямс (“Hidden Figures”; “Happy”), е музикален продуцент на 5 песни в саундтрака.

Ключов момент в новия филм “Цар Лъв” и саундтрака към него е емблематичната песен “Can You Feel the Love Tonight”, в изпълнение на поп иконата Бионсе (Нала) и Доналд Глоувър (Симба).


За музиката към анимационния филм “Цар Лъв” от 1994 г., екипът е удостоен с 2 статуетки Оскар (за оригинална песен и оригинална музика), 4 награди Grammy и 2 награди Златен Глобус. Саундтракът е #1 в Billboard 200 за 10 последователни седмици и е сертифициран с диамантен статус по продажби (10 млн. копия).Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.