Бионсе представи видеото на парчето „Spirit“ от новия филм на Disney „Цар Лъв“. В клипа участва и голямата дъщеря на Бионсе и Джей Зи – Блу Айви.

Видеото реализира почти половин милион гледания само за първите два часа от появата си онлайн. За саундтрака на продукцията Бионсе изпълнява и емблематичната песен “Can You Feel the Love Tonight” заедно с Доналд Глоувър. 


Приключенският филм „Цар Лъв“, режисиран от Джон Фавро, ни отвежда в африканската савана, където се ражда бъдещият цар. За малкия Симба неговият баща и велик цар на животните Муфаса е истински пример.

Заради семейния дълг и възхищението към баща си той приема съдбата си на наследник на трона още по-сантиментално и отговорно. Не всеки в царството обаче е щастлив от появата на малкото лъвче.

Злият брат на Муфаса – Скар, който до този момент е бил наследник на царския трон, вече крои пъклени планове. Битката за Лъвската скала е белязана от предателство, трагедия и драма, които пагубно се отразяват върху живота на Симба.

Съдбовната му среща с изключително чаровния тандем Тимон и Пумба обаче помага на Симба да съзрее и да потърси пътя към това, което му се полага по право.

Филмът “Цар Лъв” влиза в кината на 19 юли, а до 17 часа утре мъжкият портал © Мустак ви дава шанс да спечелите страхотни подаръци от него. Саундтракът „The Lion King“ излиза на CD в деня на премиерата на филма.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.