Когато става дума за проект на Куин Би, елементът на изненадата е повече от задължителен. Без какъвто и да е предварителен анонс, Бионсе пусна албума „Homecoming: The Live Album“ в дигитална версия само платформите за даунлоад и стрийминг.

Албумът е саундтрак към едноименния документален филм за Бионсе, озаглавен „Homecoming: The Live Album“, който проследява едно от най-забележителните събития в музикалната индустрия: концертът на звездата на фестивала Коачела през 2018 г.

„Homecoming: A Film By Beyoncé“ е забележителен разказ за пътя на Бионсе в създаването и подготовката на шоуто ѝ за феста. Филмът проследява цялото събитие, с всичките му емоционални страни и еволюирането му от креативна концепция до културно движение.


Бионсе

Бионсе стана и първата чернокожа жена, хедлайнер на фестивала, а концертът ѝ беше посветен на музикалното наследство, създадено в американските колежи и университети, населени предимно с афроамерикански ученици и студенти. Продуценти на филма са Parkwood, компанията на певицата и Netflix.

„Homecoming: The Live Album“ съдържа 40 песни и над 90 минути музика, обхващаща цялата кариера на Бионсе с гост музиканти Jay-Z и J Balvin, и със специалното участие на Кели Роуланд и Мишел Уилямс (Destiny’s Child).

В „Homecoming: The Live Album“ влизат и две бонус парчета: нова версия на класиката “y”, написана от Франки Бевърли и песента “I Been On”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.