Суперзвездата на ритъм енд блуса Бионсе, която в неделя отпразнува 35-ия си рожден ден, е отложила свой концерт, след като лекари са ѝ препоръчали гласова почивка, предаде Associated Press.

Бионсе е отменила шоуто си в Ню Джърси, планирано за 7 септември. Концертът в рамките на световното ѝ турне „Formation“ за промотиране на албума „Lemonade“ е пренасрочен за 7 октомври.

Място за тревога за феновете няма. Бионсе ще продължи останалите си концертни изяви по план с шоу на 10 септември в Сейнт Луис, Мисури. Световното турне на Бионсе започна на 27 април в Маями.


Концертната обиколка на певицата трябваше да приключи с шоу в Нашвил на 2 октомври. След промяната заради вокалния проблем на Бионсе, турнето ѝ ще завърши с пренасочения за 7 октомври концерт в Ню Джърси.

Бионсе отбеляза 35-ия си рожден ден на 4 септември във Филаделфия на фестивала „Произведено в Америка“, чиито основател е съпругът ѝ, рапърът и продуцент Джей Зи. От фестивалната сцена певицата получи поздравления от рапъра Чанс и британските рокаджии Coldplay.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.