DJ-ят и продуцент Faustix вече е готов с кавъра си на класиката на Bee Gees “More Than a Woman” с участието на холандския дебютиращ артист, но опитен текстописец и продуцент Уил Грандс. Те работят заедно по тази версия на песента от известно време и сега тя е готова да бъде представена в годината, в която оригиналният запис навършва 40 години.

Парчето излиза след две много заети години за холандския DJ и продуцент. През лятото Faustix пусна едноименното си EP, съдържащо хитове като “Come Closer”, “Don’t U Worry” и “Watching You”, които заедно получиха над 40 милиона слушания. В допълнение към това, Faustix имаше участия през цялото лято в Дания, като посети много от най-големите фестивали.

Проектът с младия холандски дебютиращ артист Уил Грандс започва по-рано с участието му в писането на песента “Watching You”, която Faustix изпълни с друг холандски артист – Алваро, през март. След това двамата артисти продължиха да споделят идеите си през следващите месеци. Уил Грандс всъщност стои зад вокалите на “Watching You” и след издаването на песента, той продължава да пише песни, да продуцира и да се развива като артист.


Faustix

Идеята за кавър на Bee Gees е на Уил Грандс, казва Faustix и добавя, че Уил е имал тази идея от известно време, като след това му е дал песента, за да направи продукцията. За Уил Грандс изборът точно на тази песен е важен, заради специалното настроение, което тя създава, без да се споменава фактът, че е една невероятна класика, която можеш да слушаш с часове без да ти омръзне.

Тяхната версия на парчето се появява по имейл и Faustix обяснява

„Уил Грандс винаги е бил добър в това да дава луди идеи и този път не прави изключение. Той ми изпрати черновата и след това всичко мина гладко.”

Видеото към “More Than a Woman” ще бъде режисирано от самия Уил Грандс и ще бъде заснето в Холандия през следващите дни.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.