Вече познаваме Bebe Rexha от общата й работа с Eminem (“The Monster), David Guetta (“Hey Mama”) и G-Eazy за “Me, Myself and I”. Bebe има утвърдена репутация на хитов текстописец и съвсем скоро ще можем да се насладим на соло кариерата й, започваща с песента “No Broken Hearts” feat. Nicki Minaj.

Продуцирана от номинирания за Grammy екип The Invisible Men (работили с Iggy Azalea, Jessie J), “No Broken Hearts” изкарва на преден план вокалите на Bebe Rexha. Звученето е плавно и страстно, припевът е свободно изпян от Bebe, a в куплетите чуваме неподражаемия стил на Nicki.

От начало до край, песента е заразителна и с несравним звук. Тя събира в едно силния глас на Bebe, екранизиран разказ и успешна продукция, вдъхновена от разнообразното творчество на звезди като Michael Jackson, Lauryn Hill, Tracy Chapman, The Cranberries и Kanye West. С албански корени и израснала в Ню Йорк, изпълнителката забърква свой собствен стил.


Наскоро Bebe Rexha и G-Eazy оглавиха класациите с платинения хит “Me, Myself and I”. Парчето стана номер 1 в Billboard Rap Chart, номер 7 в Hot 100 и получи положителна обратна връзка от USA Today, Billboard, MTV и други. През 2015 пътува заедно с Nick Jonas за Vans Warped Tour и показа, че е една от най-обещаващите изгряващи изпълнителки.

След години усилена работа и отдаденост, усърдността й се отплаща през 2013, когато записва “The Monster”, станал един от големите хитове на Eminem и Rihanna, станал четворно платинен. Идеята за “Take Me Home” се поражда в ума й една вечер в спалнята й в Ню Йорк. Когато се мести в LA, тя участва в писането на “This Is Not A Drill” на Pitbull и “All Hands On Deck” на Tinashe.

Дебютното й EP “I Don’t Wanna Grow Up”, което излезе миналата година през Warner Bros. Records съдържа синглите “I Can’t Stop Drinking About You” и “I’m Gonna Show You Crazy” с над 52 милиона преслушвания в Spotify само за 6 месеца. Същата година работи с David Guetta и Nicki Minaj по двойно платинената “Hey Mama”, както и платинения хит “Me, Myself, & I”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *