Диамантено сертифицираната, номинирана за Grammy глобална супер звезда Биби Рекса се обедини с Doja Cat в буреносните нови сингъл и видео “Baby, I’m Jealous”, които изследват несигурностите на живота в дигиталната ера.

Плавни синтезатори и разтърсваща бас линия подготвят сцената за заразителен поп хит относно опасностите от безкрайното разглеждане на социалните мрежи.

Рекса пее за негативността, която модерната ера често пъти буди у хората – завист, ярост, съмнение в себе си – но сингълът не е тъмен и натъжаващ. “Baby, I’m Jealous” е забавен, дори преди Doja Cat да се появи с радостни лирики, насочени към очакванията на обществото към жените. Според Рекса трябва да се вземе контрол над тези комплексни емоции.


““Baby, I’m Jealous” е песен, която написах, за да приема несигурностите си“, обяснява Рекса. “Тя е за начина, по който социалните мрежи увеличиха завистта ми, която афектира върху това как се чувствам със себе си. Постоянно сме заливани от подробности около живота на другите и понякога се усещам, че сравнявам стойността и красотата си с тези на другите. Това е част от човешкия процес в изживяването на ревността – всъщност това е химн за приемането на тези чувства като форма на овластяване“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.