Мелодичната “Be The One” на Dua Lipa, която излезе в края на миналата година и беше обявена от The 405 за „най-обещаващ дебют за 2015” с „хипнотизиращи и изпъкващи вокали”, по думите на Wonderland, достигна първа позиция в Германия за най-търсена песен в Shazam.

„За мен песента говори много за вярата в самия себе си, за упоритостта и борбата за това, което искаш. В този случай става дума за връзка, но в общ план това е отношението, което се опитвам да имам към всичко в живота си”, казва чаровната певица за “Be The One”.

Песента е поразително заразителен поп, в който изпъква талантът на певицата. Продуцирана от Digital Farm Animals, тя е съпроводена от свежо видео, дело на Nicole Nodland и снимано по улиците на Soho, London.


Родена в Лондон и под влиянието на баща си, който също е музикант, Dua Lipa от малка има достъп до огромна колекция музика – от Tupac през Action Bronson, до Dylan и Bowie, от Alt J до Chance The Rapper. Това разнообразно образование събужда в нея страстта към музиката и желанието да пее и пише песни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *