Мелодичната “Be The One” на Dua Lipa , която излезе в края на миналата година и беше обявена от The 405 за „най-обещаващ дебют за 2015”, се задържа 5 поредни седмици на първа позиция в националния ни ефир, по данни на BMAТ. Трета поредна седмица е и най-въртяното парче в радио ефира ни! На върха е и в Spotify Bulgaria Viral 50, а в iTunes e на второ място.

Песента е изключително заразителен поп, в който изпъква талантът на певицата. Продуцирана от Digital Farm Animals, тя е съпроводена от свежо видео, дело на Nicole Nodland и снимано по улиците на Soho, London.

Чаровната певица казва за “Be The One”: „За мен песента говори много за вярата в самия себе си, за упоритостта и борбата за това, което искаш. В този случай става дума за връзка, но в общ план това е отношението, което се опитвам да имам към всичко в живота си.”


Родена в Лондон и под влиянието на баща си, който също е музикант, Dua Lipa от малка има достъп до огромна колекция музика – от Tupac през Action Bronson, до Dylan и Bowie, от Alt J до Chance The Rapper. Това разнообразно образование събужда в нея страстта към музиката и желанието да пее и пише песни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.