Мелодичната “Be The One” на Dua Lipa , която излезе в края на миналата година и беше обявена от The 405 за „най-обещаващ дебют за 2015” с „хипнотизиращи и изпъкващи вокали”, по думите на Wonderland, достигна първа позиция у нас, по данни на BMAT, превръщайки се в най-въртяното парче в националния ни ефир за изминалата седмица.

Песента е в изключително заразителен поп стил, в който изпъква талантът на певицата. Продуцирана от Digital Farm Animals, тя е съпроводена от свежо видео, дело на Nicole Nodland и снимано по улиците на Soho, London.

Чаровната певица казва за “Be The One”: „За мен песента говори много за вярата в самия себе си, за упоритостта и борбата за това, което искаш. В този случай става дума за връзка, но в общ план това е отношението, което се опитвам да имам към всичко в живота си.”


Родена в Лондон и под влиянието на баща си, който също е музикант, Dua Lipa от малка има достъп до огромна колекция музика – от Tupac през Action Bronson, до Dylan и Bowie, от Alt J до Chance The Rapper. Това разнообразно образование събужда в нея страстта към музиката и желанието да пее и пише песни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.