Един от най-успешните нови артисти от изминалата година - Bazzi, обединява сили с мултиплатинената световноизвестна певица и автор на песни Камила Кабейо, малко след нейните два #1 сингъла “Havana” и “Never Be The Same”, за да създадат нова версия на неговия хит сингъл “Beautiful”.

Bazzi се включи в разпродаденото северноамериканско турне на Камила “Never Be The Same Tour” и “Beautiful” е поредният път, в който двамата работят заедно. Песента, написана съвместно от Bazzi и Камила, е налична във всички дигитални платформи за музика.


“Beautiful” е включена в успешния дебютен албум на Bazzi, “COSMIC”, който е преслушан над половин милиард пъти в целия свят. Песента е придружена със спираща дъха визуализация, която има над 10 милиона самостоятелни гледания само в YouTube.

Bazzi, който тъкмо получи номинация за “Best New Artist” на тазгодишните MTV VMAS награди, ще бъде специален гост по време на европейската обиколка на Джъстин Тимбърлейк и неговото турне “Man Of The Woods Tour”, което стартира на 13 август в Берлин.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.