Евтини самолетни билети

Един от най-успешните нови артисти от изминалата година - Bazzi, разкри поразителното ново видео към "Beautiful", което е към различната версия на сингъла му, и в което обединява сили с мултиплатинената световноизвестна певица и автор на песни Камила Кабейо, малко след нейните два #1 сингъла "Havana" и "Never Be The Same".

„Да работя с Камила е страхотно, защото тя внася подобни емоции в това, което искам да опиша. Реверанс към носталгичната музика от 80-те, която създава истинско преживяване. Мисля, че Камила наистина улови това усещане и аз съм развълнуван, че хората ще чуят този наш общ момент”, споделя Bazzi.


“Beautiful” е включена в успешния дебютен албум на Bazzi, “COSMIC”, който е преслушан над половин милиард пъти в целия свят. Песента е придружена със спираща дъха визуализация, която има над 16 милиона самостоятелни гледания само в YouTube.

Bazzi, който беше номиниран за “Best New Artist” на тазгодишните MTV VMAS награди, прекара по-голяма част от изминалата година на турнето си “THE COSMIC TOUR”, включи се в разпродаденото северноамериканско турне на Камила Кабейо “Never Be The Same Tour”, и беше специален гост по време на европейската обиколка на Justin Timberlake и неговото турне “Man Of The Woods Tour”.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.