Барбра Стрейзънд отново заяви активната си политическа позиция по най-добрия начин: чрез музиката и стиховете, които пише.

„Don’t Lie to Me“, новият сингъл на Барбра Стрейзънд, е великолепна песен със силно политическо и социално послание. Музикалната икона представи видеото към „Don’t Lie to Me“ в канала си във VEVO/YouTube.

Режисьор на видеото е самата певица, която е и първата жена режисьор, отличена с наградата на Кенеди център. Видеоклипът на „Don’t Lie to Me“ включва множество кадри от различните протести в САЩ и по света, снимки на президента Тръмп и части от негови публични речи на фона на въздействащото изпълнение на певицата.

“Don’t Lie To Me”, пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен „Walls“, който ще бъде издаден на 02 ноември. „Walls“ e първият албум на певицата, който излиза от 2005 г. насам, с предимно нови авторски песни.

Сингълът “Don’t Lie To Me” е емоционално-социален химн в подкрепа на каузите, които певицата активно отстоява от десетилетия. “Don’t Lie To Me” е песента, с която Барбра Стрейзънд дава посоката за целия проект. „Walls“ е първият социален албум, в който тя прокламира принципите и ценностите, в които вярва, говори за тях и се бори през целия си живот.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.