Групата, записваща с Atlantic Records, Why Don’t We, обяви излизането на чисто новия си сингъл “Trust Fund Baby”, който вече може да се намери на всички дигитални платформи за музика.

Написана от суперзвездата и няколкократен носител на Grammy Ед Шийран, и продуцирана от британския създател на хитове Стив Мак, песента “Trust Fund Baby” ще бъде придружена от енергично видео. Клипът, който в момента е в процес на заснемане, е режисиран от носителя на MTV Video Music Award – Jason Koenig, и ще направи премиерата си през следващите седмици в популярния канал на групата в YouTube, който вече има над 1,5 милиона последователи.

“Trust Fund Baby” излиза по време на подготовката на Why Don’t We за предстоящото им турне в Северна Америка. “The Invitation Tour” ще започне на 27-ми февруари в Bogart’s в Синсинати, Охайо и ще продължи до края на април. Билетите за повечето концерти вече са разпродадени и поради засиления интерес са добавени допълнителни дати за големите градове като Лос Анджелис, Чикаго, Торонто и Ню Йорк.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.