Евтини самолетни билети

Ая Накамура не е казала последната си дума! След като покори целия свят с танцувалния си сингъл "Djadja", френско-малийската изпълнителка е готова за нови подвизи със сингъла "Pookie", който вече се завъртя във Франция и отново ще ви накара да танцувате.

Още преди да бъде избрана за сингъл и видео, песента „Pookie“ има впечатляващи стриймвания – 25 милиона в YouTube само като аудио песен, а в Spotify – 15 милиона прослушвания. Песента е повлияна ритмично от стила dembow, с което познаваме вече изпълнителката и което изключително харесва на феновете ѝ.

Заглавието „Pookie“ е част от фраза в текста на песента, която се превежда като „Затвори вратата, някой наднича през ключалката“ и е свързана с популярния език на младото поколение относно злоупотреби с изображения в социалните мрежи.


Ая Накамура е първата френска изпълнителка, която успя да постигне диамантен сертификат за сингъл през 2018 година.

Парчето „Pookie“ е част от излезлия на 2 ноември 2018 г. албум „Nakamura“. Той съдържа 13 пристрастяващи парчета, които създават невероятен мост между африканските звуци и най-модерните R&B ритми.

В тях Ая разказва истории за силата на жената, за изгубената любов и за разтърсващи партита. Тя създава музика, която не познава езиковите бариери и както Африка, така и цяла Европа са под нейното заклинание.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.