Ая Накамура и Стормзи представиха обща песен. Като зарибяващ веднага и #1 сингъл дебют, “Plus Jamais” е сърцераздирателният начален трак на чупещия рекорди албум на Ая Накамура – „Aya”, най-големият албумен стрийминг дебют за женски артист във Франция.

Миналата година британският рапър Стормзи разкри бъдещия си #1 хит “Vossi Bop” по BBC Radio One. Изненадващо той се възползва от възможността да представи музиката на Ая на слушателите на BBC с мили думи.

Тя е толкова невероятнаСлушах албума ѝНе говоря френски, но усещането, мелодиитеса ТОЛКОВА добри…просто ЧУВСТВА“, каза той на Ани Мек. Думите отекнаха в Париж.


Една година по-късно, през септември 2020, докато работи по третия си албум, Ая вече е убедена, че “Plus Jamais” ще допадне на Стормзи.

Бях толкова поласкана, че веднага се съгласи. Бях особено заинтересована от отличаващия му се глас. Исках да вкара тази сладост в трака“, споделя тя.

Емоционална и успокояваща песен за утеха „Plus Jamais” е изключителен оглавяващ класации трак с парижко-лондонска колаборация от двама от най-обещаващите артисти на поколението си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *