Евтини самолетни билети

Ая Накамура е дарена със златен талант. За по-малко от една година, тя успя да се издигне от новооткрит изпълнител до супер звезда. Френско-малийската изпълнителка накара света да затанцува на нейния сингъл номер едно “Djadja”, който ѝ донесе диамантен сертификат, а видеото към него навъртя над 283 милиона гледания в YouTube и присъства в класацията Shazam Worldwide Top 100 над 8 седмици.

Ая Накамура е първата френска изпълнителка, която успя да постигне диамантен сертификат за сингъл през 2018 година. Парчето е част от излезлия на 2 ноември 2018 г. албум “Nakamura”. Той съдържа 13 пристрастяващи парчета, които създават невероятен мост между африканските звуци и най-модерните R&B ритми. В тях Ая разказва истории за силата на жената, за изгубената любов и за разтърстващи партита. Тя създава музика, която не познава езиковите бариери и както Африка, така и цяла Европа са под нейното заклинание.


Синглът “Djadja” не познава езикови граници, спечелвайки на изпълнителката диамантен сертификат във Франция, платинен в Холандия и златни в Белгия и Швейцария. Песента застана на първа позиция в Холандия за 4 седмици, като това превърна Ая в първата френска изпълнителка, която достига до място номер 1 в холандските класации след Edith Piaf през 1961 г. Това е и първият сингъл на френски език, който достига първо място, както във Франция, така и в Холандия, за последните 8 години след „Alors on Danse“ на Стромае (2010).Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.