Преди броени дни бе премиерата на най-новата песен на голямата сръбска звезда Индира Радич - "Zivim Sad", по музика и аранжимент на израелския композитор и изпълнител Ави Бенеди. Текстът е написан от сина на Индира - Северин, а видеото на парчето беше снимано преди няколко седмици в роден хотел от режисьора Николай Скерлев.

За по-малко от седмица песента успя да натрупа близо 400 000 гледания в сайта за видеосподеляния YouTube, a в профила на Индира в социалната мрежа Facebook парчето и клипа към него ежедневно трупат лайкове и споделяния.


„Zivim Sad“ не е първият проект на Ави за сръбския музикален пазар. В западната ни съседка той е познат с още две парчета, написани за две сръбски певици – „300 Svatova“ на Андреана Чекич и „Zeni Me“ на Йелена Паунович.

Веднага след премиерата на „300 Svatova“ Индира се свързва с Ави. Двамата си организират среща на нашето Черноморие и тя пожелава композиторът да напише песен за нея, тъй като харесва много музиката му и звученето на песните, зад които стои неговото име.

След като Индира записа негова песен и „Zivim Sad“ беше официално представена, Ави Бенеди е в преговори и с друга голяма сръбска звезда, но като профедионалист не издава нито името ѝ, нито докъде са стигнали разговорите им.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.