Аура Дион се завръща с новия си сингъл “Shania Twain”, чието заглавие черпи вдъхновение от една от една от най-големите икони в музиката от 90-те години. Аура умело контролира пламъка на съвременната поп музиката и марширува из челните редици на силните изпълнителки от новото поколение. Яркото ѝ присъствие и музикалното ѝ изразяване я поставят сред изпълнители като Майли Сайръс и Кейт Буш.

Поглеждайки назад към миналите успехи на Аура Дион, виждаме незабравими хитове като ”I Will Love You Monday (365)”, ”Geronimo” и ”Friends”, получили златни и платинени сертификати из цяла Европа и изпълнени последно по време на разпродадените ѝ концерти в Германия през 2018-та година.

Вдъхновени от кънтри музиката, песните на Аура Дион споделят лични истории за разбитото сърце. В тях се говори за надеждата и за преодоляването на огорчението от любовта. Пулсът на музиката на Аура бие в съответствие с личните ѝ истории. Преродени от руините на разочарованието, песните ѝ са по-силни и въздействащи от всякога.


Точно както Шаная Туейн някога, Аура Дион търси мъж, който да обича душата ѝ и то не само в късните часове. Фрази като “You would think I’d go insane, but I’m recycling the pain” потвърждават възможностите на изпълнителката да превръща болката в гориво, с което да продължава да се движи напред и да не поглежда назад.

Сингълът “Shania Twain” е почит към жената с леопардовото облекло, съвременен химн за живеенето на живота на момента и затова да оставиш миналото и да продължиш да обичаш с отворено сърце.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.