Atlantic Records и Artist Publishing Group обявиха новия член на семейството си – Arizona. Алтърнатив-поп триото от New Jersey ще отбележи подписването си с лейбъла като издаде “I Was Wrong (Robin Schulz Remix)”.

Песента направи своята премиера в четвъртък през Dancing Astronaut, а от петък вече е достъпна във всички дигитални магазини. Албумът на Arizona, дебютен за Atlantic, се очаква да излезе през есента.

Оригиналната версия на “I Was Wrong” чухме по-рано тази година. За много кратко песента се превърна в хит и се радва на над 12 милиона преслушвания по цял свят. Официалното видео към нея беше режисирано от Arizona и дебютира през Nylon.


От там описаха клипа като грандиозен, а „красотата на песента се слива с видеото, което илюстрира спадовете и висотите в една връзка. То ни показва как да намираме сила в тъгата, и да израстваме над нея.”

Arizona бързо си спечелиха фенове заради неповторимия подход към съвременния електро денс поп, който творят. Мелодичността им и пейзажите, които музиката им обрисува, ги прави единствени по рода си. Триото се събира за пръв път в Berklee College of Music and Emerson College, където страстта на всеки от тях и интереса им към продуциране ги обединява толкова, колкото и факта, че идват от New Jersey.

Песните “Where I Wanna Be”, “People Crying Every Night” и “Let Me Touch Your Fire” бързо получават милиони преслушвания и Arizona си печелят фенове от London до Los Angeles и от Stockholm до Singapore. Последната година тримата музиканти пътуват в стара Toyota Corolla, превърната в студио на колела, подписаха с Atlantic/APG в края на 2015 и сега готвят дебютния си албум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.