Ariana Grande и Мac Miller, които са двойка и в реалния живот, пуснаха видео към новия сингъл на рапъра “My Favorite Part”. В клипа двамата живеят в съседни апартаменти, и любовта им пламва през стените.

В една дъждовна вечер, Miller помага на Grande с багажа ѝ, и си разменят няколко думи. По-късно обаче, в двата отделни апартамента, между двамата пламва искра. След срещата, и двамата мечтаят за докосването на другия и в главите им се развиват толкова парещи сцени, че имат нужда от въображаем дъжд, за да успокоят страстите си.

Кулминацията настъпва, когато Miller решава да направи нещо и тръгва към вратата на Ariana. Тя го изпреварва, чакаща го с отворени обятия.


В туит за видеото, Ariana Grande точно описва сюжета „Този ден, в който си изпуснах торбите, изядох купичка Cheerios и се влюбих телепатично в съседа си.”

Междувременно, въпреки че връзката им не е тайна, Miller се опитва да разграничава личния си живот от кариерата си.

„Тук съм да говоря за музика, но и съм в невероятна връзка с човек, с когото ми е приятно да правя музика и линиите се замъгляват”, каза той в интервю за The Breakfast Club по радиото Power 105.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *