Евтини самолетни билети

Мултиплатинената поп принцеса Ариана Гранде и носителят на 10 награди Grammy – Джон Леджънд, са звездите, избрани да изпълнят официалната песен “Beauty And The Beast” от саундтрака към едноименната пълнометражна филмова продукция на Дисни, която тръгва в кината на 17 март 2017 г.

Оригиналната версия на популярната балада е в изпълнение на Селин Дион и Пибо Брайсън, по музика на Alan Menken и текст на Howard Ashman.

Продуцент на новата версия на песента е Ron Fair, носител на шест награди Grammy и с 18 номинации. Ron се присъединява към проекта по покана на президента на Disney’s Music & Soundtracks – Mitchell Leib, с който е работил успешно и за саундтрака към филма “Pretty Woman”.


Leib споделя, че няма по-добър вокален продуцент от Ron и работата с него е удоволствие, защото разбира много добре динамиката на филмовата индустрия. Идеята за колаборацията между Ariana Grande и Джон Леджънд също е на Leib, мотивиран от забележителния талант на двамата изпълнители.

Музикалното видео ще бъде режисирано от Dave Meyers, работил с популярни имена като Пинк, Джанет Джексън, Ice Cube и Бритни Спиърс. Резултат от работата му са десетки номинации и много награди, сред които Grammy за най-добро музикално видео и 11 награди на MTV.

В главните роли на пълнометражната продукция ще видим Ема Уотсън (поредицата за Хари Потър) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон.

Ще чуем и гласовете на редица емблематични актьори: Юън Макгрегър като свещника Люмиер, Стенли Тучи като клавесина Канденза, Иън Маккелън като часовника Когсуърт, Ема Томпсън като чайника г-жа Потс.

Официалният саундтрак към “Beauty And The Beast” ще излезе седмица преди премиерата на филма. В него, освен деутната песен на Ариана Гранде и Джон Леджънд, ще бъдат включени още 16 песни.

Various Artists – Beauty And The Beast – Съдържание:
1. „Prologue“
2. „Belle“ Emma Watson, Luke Evans, Josh Gad, Chorus
3. „Belle“ Watson
4. „Gaston“ Evans, Gad, Chorus
5. „Gaston“ Evans, Gad, Chorus
6. „Be Our Guest“ Ewan McGregor, Emma Thompson, Chorus
7. „Something There“ Thompson, Ian McKellen, McGregor, Watson, Dan Stevens
8. „TBA“ McKellen
9. „Beauty and the Beast“ Thompson
10. „To the Fair“
11. „West Wing“
12. „Forever“ Stevens
13. „Battle on the Tower“
14. „Transformation“
15. „Beauty and the Beast“ Ariana Grande & John Legeng
16. „How Does a Moment Last Forever“ Celine Dion
17. „Forever“ Josh Groban
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.