Андреа Бочели се колаборира с някои от най-големите музикални звезди в световен мащаб за предстоящия си албум „Si”. Събира се отново с Ед Шийран след оглавилия класациите сингъл „Perfect Symphony” за чисто новата песен „Amo Soltanto Te” (по музика на Ед и текст на Тициано Феро), както и с поп сензацията Дуа Липа за песента „If Only”.

Световната музикална звезда Джош Гробан и сопраното Аида Гарифулина също участват в албума с дуетни изпълнения с Бочели. „Si” е първият албум на оперната звезда за последните 14 години – 16 изцяло нови песни и празник на любовта, семейството, вярата и надеждата.

Акцентът в новия албум е въздействащият дует между баща и син – 20-годишният Матео Бочери влиза под светлината на прожекторите за дует с Андреа във „Fall On Me” – красива песен, която отразява връзката между родител и дете. Мелодията ѝ ще звучи във финалните надписи на дългоочаквания нов филм на Disney „Лешникотрошачката и седемте кралства” с участието на Кийра Найтли, Макензи Фой, Хелън Мирън и Морган Фрийман.


Редом с ненадминатия талант, скромността на Бочели е сред качествата, които го определят като една от най-големите звезди в историята на класическата музика – изпълнявал песни пред Папата, президенти и кралски семейства, изнасял велики концерти в много от най-престижните концертни и оперни зали и реализирал над 85 милиона албуми в световен мащаб.

И така, в годината, в която празнува своя 60-ти рожден ден, Андреа Бочели с гордост се завръща там, от където започва всичко. Новият му, необикновен албум ни дава възможност да надникнем в личния свят на един необикновен артист и световна икона.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.