Андреа Бочели изпраща послание за вяра, надежда и любов с новия си албум „Believe“

Най-обичаният тенор на планетата – Андреа Бочели, представя новия си албум „Believe” – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката.

Заедно с албума излиза и видеото към неповторимата клaсика „Amazing Grace” в изпълнение на Андреа Бочели и най-награждаваната певица в историята на Grammy – Алисън Краус.


Междувременно Андреа Бочели обяви и ексклузивен глобален лайвстрийм концерт с билети – „Believe in Christmas”, който ще се излъчи на живо от оперната зала Teatro Regio di Parma в Парма, Италия, на 12 декември 2020 г. Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Андреа, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости.

Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Бочели се доверява на креативния директор Франко Драгоне (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Андреа Бочели

Новият албум „Believe” и новината за Коледния концерт идват няколко месеца след „Музика за надежда“ – рекордното събитие, по време на което което тенорът направи вълнуващи изпълнения на велики класики в абсолютно празната катедрала Дуомо в Милано на католическия Великден.

Изключителният концерт е стриймван на живо от милиони зрители глобално и обединява света във време, когато много хора са разделени един от друг, изолирани вкъщи. В първите си 24 часа събитието е гледано от над 28 млн. души и чупи рекорда за лайвстрийм с най-голяма аудитория в историята на YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *