Евтини самолетни билети

Андреа Бочели и неговият много добър приятел Ед Шийран представят вълнуващото видео към новата си съвместна песен "Amo Soltanto Te" – красива история за любовта, пресъздадена от актьори-деца, две от които влизат в ролята на младите Андреа и Ед

Музиката към песента е написана от Ед Шийран и брат му Матю, а италианският текст е дело на поп звездата Тициано Феро. Сингълът „Amo Soltanto Te“ е включен в новия #1 албум на Бочели „Si“, който оглави класациите от двете страни на Атлантическия океан и е сертифициран със златен статус по продажби във Великобритания.

Музикалното видео е заснето в живописната Villa Arvedi във Верона, Италия и представя малките Андреа и Ед в изпълнение на сватбен поздрав за техни близки приятели.


Самата песен излезе в английска версия „This Is The Only Time“, изпълнена от Андреа с текст на Ед и създадена специално за новия албум на италианския тенор.

Андреа и Ед се обединяват за нова песен след световния успех на колаборацията им от 2017 г. – „Perfect Symphony“, видеото към която е гледано близо 180 млн. пъти.

Андреа Бочели достига 2 исторически места в класации с новия си албум „Si“: той е първият класически артист за последните 20 години, изкачил се до #1 в официалния чарт за албуми на Великобритания; едновременно с това, за първи път в кариерата си той оглавява най-престижната класация за албуми Billboard 200.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.