Хитовият гръцки продуцент и DJ Панос Димопулос a.k.a. Coyot, издаде нов сингъл, който ни кара да мечтаем за съседна Гърция и буди привързаността ни към балканската музика, но с раздвижена нотка модерност.

“Devil in Disguise” представлява опияняващ бленд от традиционни гръцки инструменти, електронен бийт и мистичните вокали на нашумялата румънска изпълнителка Roxen. В създаването на въздействащия международен проект има и ключово българско участие и то не какво да е, а това на младата и талантлива ALMA, която е съавтор на музиката и текста.

И този път Coyot не изневери на способността си да създава хитове, миксирайки по неповторим начин традиционна музика с електронни елементи, а “Devil in Disguise” определено е едно от най-любимите му парчета до момента.


Сингълът е създаден в студиото на Панос в Атина, а в него е включен музикален семпъл от традиционната гръцка песен на големия композитор Конитопулос – “Ikariotiko”, чийто инструментал е презаписан на живо. “Ikariotiko” е популярен и обичан химн от красивия остров Икария.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *