Една от най-успешните песни в дигиталните платформи от последните месеци - “Calma (Remix)”, вече има нов глас: 15-кратната носителка на наградата Grammy Алиша Кийс, която се присъединява къмзвездите на Пуерто Рико - Pedro Capó & Farruko.

Резултатът е ремикс версията “Calma (Alicia Remix)”, което направи премиера и с ново видео с участието на Алиша Кийс, Pedro Capó & Farruko. Снимките са направени по улиците и прекрасните плажове на Сан Хуан (Пуерто Рико) под режисурата на Edgar Esteves.

“Calma (Remix)” се превърна в глобален хит във всички дигитални платформи и беше лидер в чарта на Spotify – Global Top 200. Отделно оригиналната акустична версия на “Calma” стана #1 в чарта на Billboard Latin и оглави Глобалния чарт на YouTube.

Сингълът е с диамантен статус на продажби в САЩ, Мексико, Колумбия, Аржентина, Чили, Парагвай и други страни в Латинска Америка. Песента стана #1 в редица европейски страни и има до момента над 1.4 милиарда стрийминга.

Пуерториканецът Педро Капо, внук на легендата на латино музиката Боби Капо и носител на наградата Grammy за латино музика, е сред най-успешните певци и композитори от своето поколение като в музиката си смесва традиционните ритми и влияние от острова с мелодични поп вокали.

Звученето на новата версия “Calma (Alicia Remix)” е силно повлияно от реге музиката. В песента се преплитат соул и поп вокалите на Алиша Кийс и Педро Капо заедно с ърбан римите и енергията на Farruko.

“Calma (Alicia Remix)” със сигурност ще се превърне в задължителния хитов елемент от летните плейлисти на радио станциите и DJ-те по целия свят, а видеоклипът към песента е покана за бягство към слънчевите лъчи, Карибите и страхотните плажове. Перфектният антидот на студеното, дъждовно време сега.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *