Носителката на 15 награди Grammy, артист и продуцент Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят с хипнотизираща ода за любовта – парчето “Show Me Love”, колаборация с многократно награждавания американски R&B изпълнител Мигел.

За видеото на песента Кийс се доверява на режисьора Кара Стрикър, която създава пленителна аудио-визуална синестезия в три кадъра. В тях си партнират двамата изпълнители, заедно с актьорите Майкъл Б. Джордан, Зоуи Салдана и съпругът ѝ Марко Перего.

“Show Me Love” е първият релийз от предстоящия седми студиен албум на изпълнителката, който се очаква да излезе през следващите месеци. Композирана и продуцирана от Кийс, Мигел, Тори Ланес и Морган Матюс, песента представя артистична медитация върху различните емоционални състояния и прояви на любов, през които преминаваме в живота си.


„Минала съм през фази на уязвимост както в живота си, така и в музиката, която създавам. Това визуално изживяване илюстрира този период. “Show Me Love” показва различните начини, по които изразяваме любовта си, през какво преминаваме, как се справяме и как евентуално откриваме спокойствието и радостта“, споделя Алиша.

Това, което перфектно допълва силната емоционалност на песента е видеото към нея, заснето в рамките на само седем секунди, като общата перспектива на кадрите е константна през цялото време, с цел да покаже микро и макро фазите на любовта. В красива хореография Зоуи и Марко разделят и събират телата и душите си, като заедно преминават през хубавите и лошите страни на това да обичаш силно.

Актьорът Майкъл Б. Джордан също влиза в любовна дилема, но със самия себе си, минавайки през трудностите на човек да обича себе си и да открие душевно спокойствие. А в центъра на всичко, под дъждовните капки, Кийс свири на клавесин в тъмна зала, когато Мигел се изправя от земята и двамата заедно създават ода на любовта – тази, която откриваме благодарение на изкуството.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *