Сертифицираният с платинен статус певец и автор Алек Бенджамин се завръща с още един омагьосващ, биографичен скъпоценен камък – този път описващ неговите висоти и низини в живота му в града на Ангелите. „Jesus In LA” е вече наличен във всички дигитални платформи. Новият сингъл пристига заедно с придружаващо видео.

Още едно свидетелство за умението на Алек Бенджамин да пише заразителни и вечни песни, сингълът „Jesus In LA” разказва за преместването на млад и талантлив музикант в Калифорния, който оставя своите приятели и семейство, за да преследва своите мечти.

Когато за пръв път дойдох в Лос Анджелис, си мислех, че най-накрая ще намеря щастието, което винаги съм търсел. Скоро след като пристигнах, аз подписах първия си договор с музикална компания. Изоставиха ме. Загубих приятели. Похарчих всичките си пари… и трябваше да се върна да живея при родителите си“, разкрива Алек. “Точно тогава осъзнах, че нещото, което търсех най-много, е точно пред мен през цялото време. Моите истински приятели и семейството. Дори и в най-ниската си точка, да бъда вкъщи със семейството си, е това, което ме направи истински щастлив. Песента не е с буквално значение на религията и въобще не е за Исус. Тя е за търсенето на надежда и щастие и за осъзнаването, че тези неща не са винаги там, където мислиш, че ще ги намериш.”Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *