Нетърпеливо очакваният албум на Дуа Липа – „Future Nostalgia“, излиза в петък на 27 март. „Future Nostalgia“ ще включва №1 глобалния хитов сингъл „Don’t Start Now“ и настоящия ѝ разбиващ хит „Physical“.

Новият албум ще бъде наличен във всички дигитални платформи, както и на физически носител в следните формати: розова неонова плоча, CD, картинен диск (picture disc), златна касета и deluxe box set, всички от които ще са налични от уеб магазина Дуа.

„Имам страхотни новини за вас – издавам албума си в петък, на 27 март, и нямам търпение да го споделя с всички вас“, разкрива Дуа. „Много по-уверена съм, защото съм го правила и преди, не ме беше страх да се впусна и да експериментирам и опитам нови неща“, обяснява тя.


Дуа Липа си спомня точния момент, в който тази нова посока се появава. „Имах участие в радио шоу в Лас Вегас и отидох да се поразходя, просто да избистря ума си“, казва тя. „Докато вървях, слушах OutKast и No Doubt и си помислих: „Какво толкова има в тези записи, та все още ги харесвам и се припознавам в тях? Защо чувствам, че не са остарели? И как мога да въплътя това носталгично чувство от всичките ми любими спомени от детството и вдъхновения в нещо ново и модерно?“

Също така Dua има и новини относно предстоящото си турне.

„За съжаление, имайки предвид ситуацията в момента и грижата за безопасността на всички, трябва да отложим за по-късно датите за турнето ми „Future Nostalgia Tour“ в Обединеното Кралство и Европа. Всички билети ще останат валидни за новите концерти и ще получите имейл от билетната агенция, потвърждавайки всички детайли. Ще съобщя дати за турнето за останалия свят много скоро. Искам да отида на колкото е възможно повече места!“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *