Носителката на седем награди Grammy, изпълнителка и автор на песни Аланис Морисет пусна нов сингъл. Парчето „Reasons I Drink“ ще бъде част от дългоочаквания девети албум на Морисет, озаглавен „Such Pretty Forks In The Road“, който излиза на 1 май 2020 г. и ще бъде първият ѝ оригинален албум след „Havoc and Bright Lights“, който излезе през 2012 г.

На 4 декември Морисет ще представи за първи път в телевизионен ефир новия си сингъл „Reasons I Drink“ във вечерното шоу на Джими Фалън. Аланис ще бъде удостоена и с приза Women In Music Icon Award на Billboard за 2019 г. по време на церемонията на 12 декември в Лос Анджелис.


В допълнение към новите проекти на Морисет, високооценяваният ѝ албум „Jagged Little Pill“ ще направи музикалния си дебют на Бродуей този четвъртък, 5 декември, в Broadhurst Theatre в Ню Йорк.

Едноименният мюзикъл е режисиран от носителката на награда „Тони“ Даян Полъс, по оригиналната история на писателя и носител на „Оскар” Диабло Коди, а музиката и текстът са дело на Аланис и спечелилия цели шест награди Grammy Глен Балард.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *