Прочутият френски актьор, секссимволът на няколко поколение Ален Делон записа нова песен на 83-годишна възраст, съобщава списание Closer.

„Това е доказателство, че и на 83 години актьорът все още е изпълнен с енергия“, отбелязва изданието.

Песента се казва „Je n’aime que toi“. Текстът е написан от французойката Джулия Пари, а музиката – от канадеца Рик Алисън. Песента е записана в „Студио Сен Жермен“ в Париж.

В клипа към песента виждаме Делон в студиото, в процеса на запис на композицията. С тих, проникновен глас той произнася думите, които по-скоро приличат на любовно писмо. До него на пианото свири Алисън, а Джулия Пари наблюдава това. Клипът завършва с жена, която гледа от прозореца Айфеловата кула.

Най-известната песен на Ален Делон е неговият дует с Далида „Paroles, paroles“.

Френският актьор, режисьор и сценарист Ален Делон получи световна слава с филмите си „Роко е неговите братя“ (1960 г.), „Самурай“ (1967 г.), „Двама в града“ (1973 г.) и много други. Той си партнира с най-големите актьори на своята епоха Жан Габен, Жан-Пол Белмондо, Роми Шнайдер, Чарлз Бронсън и др.

Ален Делон е носител на „Сезар“ и почетната награда на Международния кинофестивал в Берлин. В края на май тази година той получи почетната награда на Канския кинофестивал „Златна палма“ за цялостно творчествоКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.