Антъни Мелес, по-известен като A.M.SNiPER е британски хоп-хоп артист и продуцент, чийто музикални проекти събират на едно място различни стилове - R&B, EDM, хип-хоп, рок. A.M.SNiPER е роден в Лондон, но израства между Лондон и културния си дом - Кипър, по-специално Ayia Napa. С поздрав за българските си фенове, ето какво сподели A.M.SNiPER за Меломан.бг.

Здравей, A.M.SNiPER, направихте много нетипичен проект в сътрудничество с DJ Jaguar Skills. Какво ви накара да се захванете с това?

Ами всъщност, ако се върнем назад до първото ми EP от 2011 г., наречено „11“, ще видите, че дори и дебютния ми релийз беше нещо нетипично. След това, разбира се, в следващите години моят така наречен екип от експерти прецени, че има нужда да се омекоти звука малко и да създадем няколко по-комерсиални продукта, които все още носят идеята на нашето време. Въпреки това, само в случай, че някой е забравил, че сме продукти на Британската ъндарграунд сцена, аз и Jag решихме да създадем нещо сурово и да го споделим с публиката, нещо, в което обичаме себе си, без стратегия за целева аудитория или за медиите или „план“. Единственият „план“ бе да го запишем и да го пуснем и ние направихме точно това, като същевременно се забавлявахме много.


Това ли е вълната в хип-хоп музиката в момента?

Аз не знам, вие ми кажете… Когато правим музика, ние не гледаме жанровете или моментите, времето е без значение, улавяме мига и го правим безсмъртен, така че независимо дали е моментна вълна, вълна от миналото или от бъдещето, единственото сигурно е, че тя е моята вълна и е уникална.

Станахте популярни в България с „Bus Pass“ и „Nowhere“, като и двете са в партньорство. Мислили ли сте някога да направите нещо с български певец?

Не, честно казано не ми е минавало през ума. Много съм щастлив, че сме имали възможността да бъдем представени и да звучим в България, щастливи сме да видим, че чрез нашия български мениджър Пеп (не Гуардиола), има интерес и любов към нашето звучене. В същото време, това ни кара да погледнем на работата си в България с отворено съзнание към българските артисти, тъй като музикалните таланти в България са много, но все пак трябва да е „правилният“ артист и да не го правим като медиен ход, само за да се знаем в България.

Ще имате SniperSkills парти следващият месец. Какво следва?

Да, всъщност го очакваме с нетърпение, ще бъде улично парти, на площада, но тогава, там ще обявим всички мои Ayia Napa летни шоута, като едно от тях е NapaRocks парти
с Крис Браун и ще бъде голямо! Следвайки SniperSkills микстейпа, ще се появи следващият ми сингъл, който ще разбие, така че това лято ще се взриви!

Пожелай нещо на феновете си в България.

Искам да благодаря на всеки един за проявения интерес към нашето звучене. Имам много приятели българи и трябва да се гордеете с музикалния си вкус, с начина си на живот, с модата си. Вие всички сте горди индивиди, които са в състояние да постигнат всичко, навсякъде по света и въпреки че неведнъж страната ви е преминавала през трудни времена, винаги сте в състояние да се движите и с това движите музиката. Аз само се надявам моят звук да е част от това и отвъд това да е „известен“, както повечето медии се опитват и продават всичко, надявам се нашата музика да вдъхновява хората да достигнат техния максимален потенциал. Благодаря, че сте с нас!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.