В края на януари, точно преди петия си рожден ден, столичният клуб ”Once Upon a Time…Biblioteka” ще постави началото на серия концерти на артистите от Вирджиния Рекърдс.

До партитата в култовото столично заведение (в сградата на Националната библиотека Св. св. Кирил и Методий) ще имат достъп всички пълнолетни фенове на Pavell & Venci Venc’, Dara, Жана Бергендорф, Славин Славчев, Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова.

В първия от поредицата звездни четвъртъци, 26.01, ценителите на рока ще чуят на живо победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев. Освен авторския си репертоар, той ще изпълни някои от най-обичаните световни рок парчета.


На 02.02 на сцената в ”Once Upon a Time…Biblioteka” ще излезе едно истинско вокално торнадо – изпълнителката на хита „Да избягаме“ Невена Пейкова.

Само седмица след премиерата на новия ѝ сингъл „Докрай“, звездата на вечерта на 9-и февруари ще бъде лошото момиче на българската музика Жана Бергендорф.

Поредният звезден четвъртък, 16.02, е отреден за хип-хоп идолите, а вече и ТВ водещи Pavell & Venci Venc’. Те ще изпълнят хитове от дебютния си албум Setaabrat и ще изненадат феновете с нещо съвсем ново!

На 23.02 ”Once Upon a Time…Biblioteka” посреща другото любимо дуо от „Вирджиния Рекърдс“, братята Пламен и Иво, а седмица по-късно, на 2-ри март – носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео на годината Михаела Маринова.

Финалът на звездната серия ще постави откритието на 2016 г. Dara с концерт на 9-и март.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.