Буквално минути след като най-успешният мъжки глас на Балканите Желко Йоксимович стана отново татко, при това на две прекрасни момичета – Ана и Сърна, музикантът влезе в звукозаписното си студио в Белград, от където отправи специален поздрав към българските фенове.

Изключително щастлив и превъзбуден от раждането на близначките, във въпросното видео сръбският виртуоз разкрива повече за предстоящия спектакъл у нас “Dva Sveta”, който ще е на 20 октомври в Зала 1 на НДК.

„Скъпи приятели, специален поздрав от Белград! Ще се радвам да ви видя на 20 октомври в София“, са първите думи на Йоксимович. „За първи път в НДК ще представя спектакъла “Dva Sveta”, включващ всички мои песни, които знаете, в нов аранжимент, но и известни хитове на други изпълнители – също в по-различна и интересна интерпретация“, допълва звездата и завършва с обещанието: „Очаква ви невероятно преживяване на добре познатото място в НДК!“


Изключително въздействащият проект на Желко Йоксимович, който е вдъхновен от легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле, вече успя да покори публиката в най-големите балкански градове. Небивалият успех на “Dva Sveta” е благодарение на уникалната му концепция – елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.

Спектакълът включва красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Желко Йоксимович, като „Ljubavi“, “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.

Концертът на Желко Йоксимович “Dva Sveta” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *