Най-талантливият певец и композитор на Сърбия Желко Йоксимович сподели пред медиите в западната ни съседка, че според него изпълнителката на „Zivot moi” Драгана Миркович безспорно е една от най-големите звезди на Балканите.

За това свидетелства и фактът, че певицата, която ще зарадва българската публика с невероятен предколеден концерт на 16 декември в „Арена Армеец“, вече 30 години е на върха на музикалната сцена.

„Драгана Миркович е сред най-известните и обичани звезди, не само в Сърбия и на Балканите, но и в цяла Европа“, заяви Йоксимович и допълни: „Публиката я обожава! Тя умее да въздейства върху хората по един неповторим и емоционален начин, което е нейна запазена марка.“


Повод за признанията на Желко е съвместният концерт на двамата сръбски изпълнители, който ще се състои в Мюнхен в края на месец май. Събитието беше обявено тази седмица и веднага предизвика сериозен интерес сред почитателите на двете звезди.

Йоксимович, от своя страна, призна също, че благородно завижда на Миркович за предстоящата ѝ среща с българската публика в края на годината.

„Искрено се радвам, че Драгана ще пее в България. Пожелавам ѝ да изживее същите прекрасни емоции, които имах възможност да изпитам лично на концерта си в София миналата година през март“, завърши виртуозът на балканската балада.

Концертът на Драгана Миркович, на който певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *