Виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович, който на 20 октомври (петък) в Зала 1 на НДК ще представи за първи път у нас изключително успешния спектакъл “Dva Sveta”, ще пристигне в София с личния си автомобил.

Антуражът, който ще придружава звездата при посещението му в България, наброява повече от 10 души, сред които асистенти, стилисти, стейдж мениджъри, саунд инженери.

Мащабната продукция включва още бенд от 40 музиканти, които ще излязат на сцената в НДК заедно с най-успешния мъжки глас на Балканите. Концертът ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на Зала 1 ще бъдат отворени в 19:00 ч.


Поради изпълнение на строително-ремонтните дейности на площада пред Националния дворец на културата и временното затваряне на Централния вход, публиката на концерта ще влиза през вход А4 на НДК. Той се намира откъм бул. „Витоша“ над Нов театър – НДК между вход А3 и Зала 42.

На разположение на гостите на концерта ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 16 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Концертът на Желко Йоксимович “Dva Sveta” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети за спектакъла все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 30 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *