До броени дни гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне у нас за предстоящата втора среща с българската публика. Концертът на звездата, на който тя ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, е на 12 март – понеделник, в Зала 1 на НДК.

Във връзка със събитията, свързани с календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, обаче са въведени допълнителни мерки за сигурност в сградата, предупреждават организаторите на събитието.

Концертът на иконата на гръцката музика ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на Зала 1 ще бъдат отворени в 18:30 ч. Всички посетители и гости на събитието ще се допускат през Централния вход на НДК, като се налага да преминат физическа и техническа проверка за наличие на оръжие и общоопасни вещества, за което се изисква достатъчно време за пропускане. В тази връзка организаторите призовават всички присъстващи да дойдат по-рано, за да може на време да заемат местата си за шоуто.


На разположение на гостите на концерта ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. В сградата няма да се допускат хора с обемисти багажи и пакети, хора във видимо нетрезво състояние и хора, маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 60 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *