В годината, в която големите концерти на живо са мираж, меломаните, в частност феновете на Ник Кейв и The Bad Seeds, ще могат да се насладят на концерта „Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace“.

Ексклузивната прожекция на грандиозното събитие е във всички киносалони на Cinema City в страната – София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора на 5 ноември от 20:00 часа.

В концертния филм на Ник Кейв са включени парчета като “Into My Arms”, “The Mercy Seat”, “Higgs Boson Blues” и “Girl In Amber”. Соло концертът на австралийския певец е заснет от носителя на международни награди, оператор Роби Райън (Фаворитката, Семейна история) и е превърнат във филм, който майсторски ни показва Кейв, изпълняващ музиката си акустично, на пиано в зашеметяващата West Hall в Alexandra Palace в Лондон.

От Cinema City напомнят при посещение в киното да не забравяте да спазвате правилата: носете маски, спазвайте социалната дистанция, възможно най-често дезинфекцирайте ръцете си, ако не се чувствате добре, останете си у дома! Погрижете се за вашето здраве и това на околните.

От своя страна, в киносалоните на Cinema City следят и спазват разпоредбите и инструкциите на Министерство на здравеопазването.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *