Представен от екипа зад мултинаградения EXIT фестивал, Sea Star фестивал е разположен в живописния хърватски морски град Умаг и е видян повече от 80 000 международни посетители през последните две години. Предстоящото издание, насрочено за 24-25 май на брега на красивата лагуна Stella Maris, отново ще постави началото на дългия летен сезон.

Водещите хедлайнъри са обявени и те са предвождани не от някой друг, а от най-великата рап група на всички времена. Wu-Tang Clan! Това ще е тяхното единствено участие в Централна и Източна Европа, като най-близките други локации са Берлин, Париж и Москва, част от ексклузивното им европейско турне със само 12 участия тази година.

Към рап боговете ще се присъединят и някои от най-добрите регионални хип-хоп изпълнители като Vojko V, Fox, High5, Buntai, Smoke Mardeljano, Hazze и много други. Участие в Sea Star ще вземат и някои от най-големите техно звезди – Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante и Enrico Sangiuliano, подкрепени от някои от най-уважаваните регионални диджеи.


Билетите за фестивала са на най-атрактивните цени за процъфтяващото хърватско крайбрежие и в момента се продават само за 64 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.