Датата е 4 ноември, зимата може и да е дошла, а може и въобще да не е тръгнала. Важното е, че на сцената на клуб *MIXTAPE 5* две любими български банди ще ни сгреят с танци, спомени и малко „уиски с фъстъци“.

Wickeda ще ни припомнят в техен стил, че „животът е само миг във вечността“, а пънк-рок приятелите ни Pizza ще долетят директно от Варна за култов лайф в София!

Живите изпълнения на пънк-рок, рок-ска, ска-пънк дейците на България ще разтърсят подлеза и ще подарят на всички присъстващи ценители един незабравим лайф, който да ги зареди с цветни пънк-реге емоции за дългите сиви ноемврийски дни.


Wickeda ще ви завладеят с тяхната характерна жива енергия, която не може да бъде описана стилово по никакъв друг начин освен едноименно с Wickeda!

Морските представители Pizza идват за живо изпълнение в София изключително рядко и този път ще се включат в това емблематично събитие по покана на *MIXTAPE 5* почти ексклузивно за сезона.

На 4 ноември „ще стане тя една“, докато A-Side се изпълва със „спомениии“ за ска, пънк, реге и фънк закачки и какво ли още не.

Вратите отварят точно в 21:00 часа. Билетите са вече в продажба на цена от 8 лв. в мрежата на Eventim. © Меломан.бг | <em>Музиката на твоя живот</em> е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.