Вече е ясна и първата световна група, която ще е част от рок фестивала в долината на виното. Легендите от W.A.S.P. идват в България в състав Блеки Лоулес (вокал/китара), Дъг Блайър (китара), Майк Дуда (бас) и Майк Дупке (ударни инструменти).

W.A.S.P. добиват своята скандална популярност още през 1982-а година, когато пият кръв на сцената и замерят публиката със сурово месо. Бандата идва със статута на легенди от рок сцената на Лос Анджелис, от която са и Van Halen, Mötley Crüe, Guns N’ Roses и много други.

Групата W.A.S.P. е продала над 12 милиона копия от албумите си, а последният им 15-ти студиен албум, „Golgotha“ беше издаден през октомври 2015 година.


„Този албум е почит към 70-те. Дълго време не го виждахме, защото работим всяко парче по отделно. Със сигурност има много и от 80-те и 90-те“, разказва вокалът Блеки.

„Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017 година. Билетите са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници Ориндж, Офис 1, билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.

Цените на билетите за целия фестивал са:
– 70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017 г.
– 80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни 2017 г.

Организаторите пускат първите 500 билета на промоционална цена от 55 лева, валидни за всички дни на фестивала.

„Rock In The Wine Valley” ще се проведе в село Могилово, на територията на Midalidare Estate. Всеки, закупил двудневен билет, може безплатно да се възползва от винената разходка „Пътят на виното“, да разгледа музея на виното и да участва в специално създадени разнообразни атракции.

Ще бъдат обособени специални места за палатки, каравани и кемпери. Феновете, които предпочитат хотелски уют, ще могат да се настанят в Стара Загора и района, които като „приятели на фестивала“ ще предлагат специални фестивални цени на всеки притежаващ билет.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.