Владо Димов ще се качи на сцената на един от най-легендарните клубове за жива музика Sofia Live Club на 4 април 2019 г. от 21:00 ч., заедно с банда от най-добрите български музиканти. Зрителите на концерта ще имат ексклузивната възможност да се насладят на живо на най-големите му хитове.

„Изключително съм щастлив и развълнуван, че ще имам възможността да се докосна до публиката на тази толкова значима сцена за българската музика. За мен този концерт е много личен и съм подготвил специална програма“, сподели Владо Димов.

Владо Димов се занимава с музика от ранна детска възраст. Още преди да навърши 5 години започва да свири на пиано и след това в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас, развива таланта си като усъвършенства уменията си на контрабас и китара.


Избира да прави музикална кариера като певец, когато навършва 20 години. Съвсем скоро мечтата му се сбъдва и той се нарежда сред финалистите в музикалния формат „Аз пея в Ку-Ку Бенд“ на „Шоуто на Слави“.

„Благодарен съм на Слави Трифонов и екипът на Ку-Ку Бенд за възможността, която ми дадоха и за подкрепата им през годините. Една от най-любимите ми песни, която изпълнявам в дует с Donna, „Толкова“, e по музика на Слави Трифонов и Евгени Димитров, аранжимент Красимир Гюлмезов и текст Георги Милчев – Годжи“, каза Владо Димов.

Страстта му към изкуството е толкова силна, че той решава да я предаде на младите музикални таланти в България и година след като завършва Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, става преподавател по „Поп и джаз пеене“ в престижната академия, където преподава вече 10 години.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *