Евтини самолетни билети

Българската певица, живееща в Ню Йорк Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в “Студио 5”. Концертът ще премине под знака на благодарността (в навечерието на Деня на благодарността), преплитайки в програмата си пъстра палитра от музика, визия и емоция.

Още на входа гости и приятели ще бъдат посрещнати по стар български обичай – с топла питка-слънце, мед и шарена сол. В концерта Влада ще представи музика от проектите си “Балкански приказки”, “Лазарската роза” и любими авторски парчета. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, певицата ще представи и новото си видео към песента “Sing Out Loud”.

То е заснето в Куба по-рано тази година и типично в музикалния стил на Влада, представлява смесица от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица.


Специално за вечерта е подготвена и мултимедия с цветни снимки, спомени на певицата от скорошното ѝ посещение в Хавана. Тя бе там по повод предстоящия ѝ самостоятелен концерт в рамките на фестивала “Куба Диско” (Кубинските Грамита).

Престижното събитието ще се проведе в средата на май 2018 г., когато в рамките на десет дни ще бъдат представени най-доброто от кубинската музикална сцена и индустрия. Влада Томова е единствената българска изпълнителка досега, която има специална покана да изнесе свой самостоятелен концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба.

На 22 ноември в столичния клуб “Студио 5” заедно с Влада на сцената ще бъдат още музикантите Стефан Стойков – китара, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович – челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов „Бъни“ – перкусии.

Сред гостите на събитието се очакват видни личности, дипломати и многонационална публика. DJ Dharba пък е подготвил специален сет преди и след концерта, в който ще звучи музика от различни краища на света.

С огромно уважение към традицията и фолклора и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова с лекота и финес намира своето специално място в съвременната музика. Чаровната изпълнителка с магнетичен глас обещава прекрасно, топло настроение за гостите си в “Студио 5” в ноемврийската вечер.

Билети можете да закупите на място в клуб “Студио 5” (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лв.

Снимка: Gil Ronen
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.